MILLER SERVICE SYKKELVERKSTED


SERVICE 


REPARASJON 


VÅRSJEKK 


VEDLIKEHOLD 


RING MILLER SERVICE

91811608

SYKKELVERKSTED VED MYRVOLL STASJON I NORDRE FOLLO

Hvor er Miller Service?

Miller Service holder til ved Myrvoll stasjon i Nordre Follo

Bakkeveien 3a, 1415 Oppegård
Epost: service@millers.no
Tlf: 91811608
Organisasjonsnummer: 927 688 301

Ring meg gjerne på 91811608 dersom du har spørsmål. Hvis du ikke får tak i meg, kan du legge igjen en beskjed eller sende en epost til service@millers.no 


Jeg utfører service på de aller fleste sykkeltyper.

FØLG MILLER SERVICE!
Instagram: #millerservice
Facebook: #millerbicycleservice
Gmail: #myrvollsykkelverksted


HAR DU SPØRSMÅL, IKKE NØL MED Å TA KONTAKT!

April og mai er høysesong. Det kan derfor lønne seg å bestille time tidlig for din sykkelservice i denne perioden. Ellers på året er det stort sett god kapasitet.

REPARASJON

Har du problemer med sykkelen din? Kom innom, så hjelper jeg deg med å fikse den! 

PRIS

Kontakt meg for å sjekke pris på service. 

Er du usikker på hvor mye det vil koste kan jeg ta imot sykkelen og lage et prisoverslag.

Dersom jeg ser at det er mye som må gjøres ringer jeg deg for å informere om pris.


VEDLIKEHOLD

En vanlig sykkelservice innebærer justering av gir og bremser, bytte av de vanligste slitedelene som klosser og wire, sjekk av drivverk og alle lager, smørekjede og fylling av korrekt lufttrykk i dekk.

Regelmessig sykkelservice er viktig for å øke levetiden på sykkelen. Ved normalt vedlikehold av sykkel, som regelmessig vasking og smøring av kjedet, bør man regne med en vedlikeholdskostnad på kr 1,- kr pr kilometers bruk. Dersom man ikke vedlikeholder sykkelen regelmessig kan kostnaden fort to- eller tredobles. Er man flink til å holde sykkelen ren, kan kostnaden halveres. Slitedeler holder mye lenger om det ikke ligger sand, smuss og gammel olje på sykkelen. 


VÅRSJEKK

Det er smart å ta service på sykkelen en gang i blant. Mange velger å gjøre dette på våren. Om du derimot tar med sykkelen på slutten av sesongen når pågangen for sykkelservice er mindre, er sykkelen klar til bruk når du tar den frem om våren.


VINTERDEKK

Sykling om vinteren blir stadig mer populært. Piggdekk bør ha 240 pigger eller flere for at dekket alltid får et godt feste. Sykler du daglig anbefaler vi at du kjøper kvalitetsdekk. Gode dekk holder stort sett tre fulle sesonger før de bør byttes, i motsetning til rimelige dekk som kan holde i noen få uker.


INNLEVERING

Ved innlevering av sykkel til service skal sykkelen leveres uten ekstrautstyr. Låser, sidevesker o.l. tar mye plass og gjør det vanskeligere å reparere den. Sykkel skal også leveres vasket.

Skitne sykler sliter mer både på din egen sykkel, men også på verktøyet vårt. Svært skitne sykler vil derfor i noen tilfeller koste mer å reparere fordi de ikke er nyvasket.Navn E-post Melding Jeg samtykker i Vilkår og betingelser og Personvernpolicy Send inn